Разкош. Кубрат Пулев иска минерална вода до вилата му

Общинският съвет в Сапарева баня трябва да се произнесе по молбата

Разкош. Кубрат Пулев иска минерална вода до вилата му | StandartNews.com

На предстоящата сесия общинските съветници в Сапарева баня ще трябва да се произнесат по молбата на съпругата Аксиния на брата на политика от Дупница Вергил Кацов – Александър Кацов.

Тя е депозирала молба в Общинската администрация, с която иска разрешение за водоползване на минерална вода за къщата за гости „Кубрат” в количество 0,05 л/сек за басейна в имота, около който имаше много скандали.

Легендата гласи, че имотът е прокълнат и това е причината Пулев да иска през годините да се раздели със собствеността си. Според него къщата носи лошата енергия на бившия ѝ собственик Димитър Владимиров – Мите Френскио. През 2003 г. той се връща от Париж с 30 години по-голямата от него Жаклин. Възрастната дама финансира построяването на имота, а малко след като къщата е завършена, тя приключва земния си път. Впоследствие след серия скандали Френскио губи къщата.

Тя отива в ръцете на Александър Вацев – Кацов, по прякор Сашо Боксьора. Именно Боксьора пък я продава на Пулев по-късно на безценица. В онези времена познавачи оценяват имота на 1 млн. лв., пише "Струма".

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай