Рафи пее Бочели от балкона си

Певецът е под домашна карантина след контакт със заразен

Рафи пее Бочели от балкона си | StandartNews.com

След като изпусна "Забраненото шоу на Рачков", Рафи бе принуден да отсъства и от студиото на "Като две капки вода". Певецът е под домашна карантина, защото е бил контактен със заразен с Ковид. Това обаче не му попречи да изпълни превъплъщението си блестящо. Победителят от първия сезон на шоуто за преобразявания влезе в ролята на великия тенор Андреа Бочели. И тъй като си е вкъщи, се наложи да пее "Caruso" от собствения си балкон. За първи път в историята на "Като две капки вода" участник пя извън сцената.

"Подготвям се от вкъщи. Трябваше по телефона да се чувам с Етиен Леви и Жоро Низанов. Трудно е да си оперен изпълнител, да имитираш незрящ и да имаш тази почти неподвижна експресия на лицето. Образът е много труден! Имам малки очаквания, но големи надежди!“, сподели Рафи чрез онлайн връзка, секунди преди да излезе на терасата си.

Журито остана зашеметено и Фънки дори не повярва, че това е Рафи и заяви, че в момента слушат истинския Бочели. Гостът Велизар Соколов-Заки бе категоричен: "Който си го може, го може". Хилда изтъкна, че Рафи дори е успял да улови типичното хрипче в гласа на великия тенор.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай