Рафи изби рибата като Бритни Спиърс в "Капките"

Временното класиране обаче води Фики

Рафи изби рибата като Бритни Спиърс в "Капките" | StandartNews.com

След оспорвано гласуване Рафи спечели втория лайв на "Като две капки вода" с превъплъщението си в поп иконата Бритни Спиърс.

"Мамо, моля те, не ме гледай - призова Рафи. Татко е свикнал". Той излезе на сцената по сутиен, къса поличка и лъскави чорапогащи. "Кажете ми как хем да съм полугол, хем да пея, като жена, хем да танцувам, да пръскам сексапил и на всичкото отгоре да издавам сладострастно пъшкане", оплака се той, влизайки в студиото. "Гръмна ми главата да гледам Бритни, краката ми се подгънаха да имитирам движенията й, до среднощ репетирах с балета, чак извиках приятелката си да ми помага. На всичко съм готов да се превъплатя в образ, но този идол на тийнейдрърите по нищо не прилича на мен", въздъхна бургазлията.

Въпреки това Рафи показа чудеса от храброст и се доближи максичално до образа. "Как успя, бе, мен?", възкликна даже строгият Фънки. Журито и залата бяха във възторг, а Рафи едва си поемаше дъх.

"Няма хонорар, който би ме мотивирал да изляза на улицата в този вид", призна той. "Нямам търпение да минат три часа и да вляза в собствените си дрехи."

"Тази вечер много се дънихте", обобщи обаче Фънки и даде 10-те си точки на Фики. Хилда награди с максимума Михаела, а Юлиан - Рафи. Повечето от участнциите също оцениха високо превъплъщението на Рафи и му дадоха своите 5 точки. Зрителите дадоха 20 точки на Фики, а менторите осигуриха победата за Рафи и му дадоха своите 10 точки.

Временното класиране обаче все още води Фики.

Следващата седмица ще видим Азис като New Kids On The Block, Къци ще е Майли Сайръс, Поли ще влезе в кожата на младата й колежка Дара, Милица ще бъде Гюрга Пинджуров, Софка "поема щафетата" от Фики и ще изиграе половинката на Дони - Нети, самият Фики ще е Чъби Чекър, Михаела я чака изненада - ще се превъплъти в една от три световни поп звезди - Джеси Джей, Ариана Гранде или Ники Минаж, но и тя все още не знае в коя, а Рафи ще е Еръл Браун от "Hot Chocolate".

Вторият лайф от девети сезон на любимото шоу за преобразявания стартира с парчето No Limit на дуета 2 UNLIMITED, изпълнено от великолепната Милица Гладнишка. "Парчето е супер и е много енергично. Много искам да накарам хората да танцуват", сподели тя преди да излезе на сцената.

Следващото звездно превъплъщение e на Рафи Бохосян, който се преобрази в секссензацията на 90-те Бритни Спиърс и изпълни хитовата й песен Slave 4 U. "Това е една от любимите ми песни на Бритни, най-трудно ще ми бъде да пъшкам и пея като жена. Трудно, но не и невъзможно", каза той на излизане.

"Много приятно съм изненадан", коментира Фънки. "Феноменално изпълнение. Възхитен съм", допълни Юлиан Вергов.

Следващ на сцената се качва емблематичният български Дует „Ритон“ с песента „Някога, но не сега" в изпълнение на Поли Генова. „Важно е да успея да пресъздам финеса на Катя, но и да създам баланс между двата образа“, категорична бе певицата моменти преди да се покаже на публиката, в която бяха и самите Катя и Здравко.

Жаден за победа, Къци Вапцаров се преобрази в образа на Ицо Хазарта и изпълни парчето „Гладен". "Най-трудна е артикулацията в това изпълнение. В нея ще се концентрирам, както и в поемането на въздух", сподели тв водещият. 

"Това беше изключително трудно задача", категорична бе Хилда Казасян.

Една от сензациите на вечерта – Софи Маринова влезе в образа на американския рок музикант Дейвид Лий Рот и изпя класиката на Van Halen "Jump". „Английският ми е труден, така че ще трябва да се постарая! Много енергия има този човек! Близките ме предупреждават да внимавам да не падна на сцената!“, сподели тя, леко притеснена, преди да излезе.

"Изключително приятно съм изненадан!", категоричен бе Фънки след изпълнението.

Фики имаше честта да имитира легендарната британска актриса и певица Шърли Беси с песента й Big Spender. „Има специфично вибрато. Песента е уникална! Моят глас е тотално различен, но ще се постарая да се приближа до нея!“.

ВИЖ ОЩЕ: Фики прави дует с Момчил на Дони

А Михаела Маринова ще влезе в образа на Веселин Маринов и ще изпълни песента „Лятна жълта рокля“. „Това е персонаж, много различен от мен. Трудно се играе мъж, особено ако е Веселин Маринов. Ще се опитам да покажа тази любов на публиката и да се раздам като него“, сподели тя. 

"Имаше много динамика. Браво!", категоричен бе Фънки.

Първият женски образ, в който Азис се превъплъти в този сезон, бе този на Елвира Георгиева с песента „Коминочистача“. „Много съм обвързан с Николай Георгиев и Елвира Георгиева“, много е лично. Тези хора промениха живота ми“, сподели Азис.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай