Рачков се сгоди?

Актьорът е поискал ръката на новото си гадже преди месец

Рачков се сгоди? | StandartNews.com

Димитър Рачков е сложил годежен пръстен на плеймейтката Анита Димитрова. Актьорът е поискал ръката на новото си гадже преди месец и според познавачи бижуто струвало над 3 бона.

"С него имаме прекрасни отношения! Той изключително много държи на мен и ми предложи брак. Сега сме сгодени, но ще видим кога ще насрочим сватбата нека да мине цялата тази дандания с коронавируса“, признала Анита пред свои приятелки, пише "България Днес“. 

Близки до комика обаче са притеснени, че новата му любов ще го съсипе и остави без пукнат грош. Думите на загрижените роднини на Рачков са не без основание. Едрогьрдата силиконова красавица не се свени да си иска от актьора я екскурзия до горещи страни, я подарък като кученце или скъпарски дрешки.

Междувременно Маги Халваджиян не се поколеба и нанесе вербален удар, макар и на шега, по бившия господар на ефира. На скорошна сбирка с фенове, организирана от продуцента, въпросите бяха директни, а отговорите - доста неочаквани. 

"Ами в падение си сега, какво да правим, възходът ти беше преди няколко месеца!", пиперливо и с усмивка заяви Маги на Митко. Причината за по-малкото хонорари на комика е липсата му в "Маскираният певец“. Някои фенове обаче продължават да смятат, че той още е в шоуто, но се крие под някоя от маските. Рачков предпочете да не отговори, което още повече разбуни подозренията.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай