Рачков отново във форма, шашна зрителите

Спортното издание на "Забраненото шоу" възобнови интереса на феновете на предаването

Рачков отново във форма, шашна зрителите | StandartNews.com

"Забраненото шоу на Рачков“ бе посветено на българския спорт тази неделя. До водещия на сцената застанаха едни от най-добрите български спортисти в различни спортове. Димитър Рачков се впусна в своеобразни състезания с шампионите, които дадоха своя уникален принос в темата „Истината за българския спорт“. Освен Рафи Бохосян и неговият бенд, с музиката си очароваха Нели Петкова, Веско Ешкенази и Лъчезар Кацарски.

Зрителите останаха доволни от новия епизод и похвалиха водещия за добре свършената работа. "Тази вечер предаването беше много хубаво, пожелавам да поддържат тази тенденция, да бъдат все така позитивни, актуални... Благодаря за приятното време, прекарано пред екрана"; "Тази вечер предаването беше позитивно, с хора, които са истински успели, които имат какво да кажат и да покажат, и са добър пример за всички. След последните блудкави манджи, които ни поднесохте, тоя път беше супер!"; "Финалният ви акт тази вечер заслужава похвала. Инспирира, мотивира и кара хората да се гордеят с успеха на техните съграждани! Евала!"; "Изключително силно предаване, адмирации"; "Първото ви смислено и забавно предаване беше тази вечер!" - пишат феновете във Фейсбук.

След страхотното брейк изпълнение на децата от „The Next Crew”, зрителите видяха водещия за първи път в екип за борба. Сцената на шоуто се превърна в тепих при гостуването на олимпийската и световна шампионка по борба Станка Златева. В студиото тя представи и младите надежди на българската борба. Схватката между Рачков и трите боркини бе коментирана от Камен Алипиев-Кедъра, който с много смях припомни на феновете едни от най-големите бисери на българските спортни коментатори. 

На дивана срещу Рачков застанаха и три момчета, които могат да бъдат вдъхновение и пример за изпитание на волята и духа – параолимпийците Михаил Христов, Денислав Коджабашев и Християн Стоянов. Веднага след тях в студиото влезе легендата на българския футбол Мартин Петров, който разказа вълнуващи истории от кариерата си, а малко по-късно двамата с водещия премериха уменията си по футбол на сцената. Вечерта бе закрита с песента „Somebody To Love” в изпълнение на Рафи Бохосян, бенда и със специалното участие на Веско Ешкенази.

Темата в следващото издание на „Забраненото шоу на Рачков” ще бъде „Българска работа“, а на сцената зрителите ще видят Христо Стоичков, Захари Бахаров, Юлиан Вергов, Таньо Шишков, Тихомир Христозов и Владислава Христозова.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай