Рачков оперира в "Откраднат живот"

Актьорът влезе в скеч с докторите от сериала

Рачков оперира в "Откраднат живот" | StandartNews.com

Димитър Рачков влезе в скеч с докторите от „Откраднат живот“ броени дни преди финала на любимия медицински сериал. В етюда „Смахнат живот“ той оперира в компанията на Диана Димитрова, Александра Сърчаджиева, Гергана Стоянова – и трите в изкусителен черен аутфит, Моню Монев и Филип Буков. Водещият не пропусна да подкачи дамите за секси подвизите на героините им, а се оказа, че с Моньо Монев от години си говорят на „кмете“. После доцент Мазов от „Откраднат живот“ пя на арменски, а Гергана Стоянова превеждаше симултанно на български.  

Филип Буков пък сподели, че в един от последните си разговори със своя учител Стефан Данаилов на въпроса: „Мастер, какво е най-важното в живота“, е получил отговора: „Да си пич и да правиш хубав секс“.          

„Здравеопазването“ бе в центъра на десетото издание на шоуто, в което специален гост бе професор  Кантарджиев. Той отговори на въпросите с типичното си чувство за хумор, но без да губи сериозното си отношение към темата. Професор Кантарджиев разкри на зрителите най-куриозните твърдения, между които е и това, че вирусът не съществува, защото все още не е хванат в ръце лично от него. Лекарят не пропусна да поздрави всички пред телевизионния екран и с любимия си виц за Ковид-19. Бившият здравен министър д-р Мирослав Ненков и екстравагантният певец и зъболекар Коцето Калки също се присъединиха към неделното забавление, включвайки се с различни предизвикателства и емоционални музикални изпълнения.

Рафи влезе в образа на Мика Зайкова, която откри 45-ото Народно събрание, а на самия финал Дара Екимова поздрави публиката с изпълнение на песента на баща си Дими от „Сленг“ „Мой свят“. 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай