Рачков избяга с плеймейтката в Индия

Почива си човека, нека да е жив и здрав, издаде Зуека

Рачков избяга с плеймейтката в Индия | StandartNews.com

Новият звезден сезон на "Като две капки вода" скоро започва и водещият Васил Василев - Зуека е убеден, че зрителите ще станат свидетели на най-страхотното шоу до този момент. В ефира на Нова актьорът разкри още къде е хукнал неговия колега и дългогодишен партньор на сцената и екрана Димитър Рачков. 

"Отдавна говорим с Маги за този "All Stars" сезон, защото е много особен. Все пак всички са гледали тези учатници и знаят какво могат, а тези, които са избрани сега, могат всичко. Смятам, че това ще е най-силният сезон, защото тези момчета и момичета наистина могат да правят каквото си поискат", категоричен е Зуека. 

На въпроса дали феновете могат да очакват Димитър Рачков да се появи изненадващо по време на шоуто - както в началото се спекулираше, че ще стане в "Маскираният певец" - Зуека заяви: "Няма как да скрием Рачков. Както Маги вече каза, той просто си почива. Обади ми се около Нова година и му казах, че в София с телефон в ръка не е почивка. След това се чухме и той ми каза, че е решил да отдъхне някъде в Индия. Почива си човека, нека да е жив и здрав. Казах му, че същото може да го постигне в манастир в България, но той не ми повярва. Предупредих го само да внимава да не завие към Пакистан".

Василев няма търпение и отново да работи с Герасим Георгиев. "С Геро сме много добра двойка, на сцената сме много добри партньори един към друг и много се уважаваме. В крайна сметка знаем какво правим. Смятам, че новите "Капки" ще са най-добрите до сега", убеден е Зуека.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Тагове:
Коментирай