Рачков губи пари от отмененото шоу

Актьорът бе принуден да отложи изявите си във Велико търново и Варна

Рачков губи пари от отмененото шоу | StandartNews.com

Димитър Рачков беше принуден да отложи няколко дати от националното турне на новото си "Забранено шоу". Това съобщи самият актьор в социалните мрежи.

"Скъпи приятели, за огромно свое съжаление се налага отново да отложа "Забраненото шоу на Рачков" във Велико Търново на 10.11 и Варна - 12 и 13.11. Както знаете, всички обществени мероприятия в Търново са отменени засега, заради влошаващата се епидемиологична ситуация у нас. По същата причина прецених да отложа представленията и във Варна. До тук турнето мина повече от успешно в Бургас, Русе, Шумен, Пловдив и София - зала " Арена Армеец", макар и при намален брой зрители, заради изискванията на ситуацията, в която сме всички ние. Бяхте страхотна публика! Благодаря от сърце! Смятам, че правилното решение сега е да направя пауза, защото нищо не е по-важно от здравето ни. Новите дати за отложените представления ще бъдат определени в зависимост от развитието на Covid ситуацията. Закупените вече билети ще са валидни за новите дати, но ако прецените, имате възможност да ги върнете и да получите парите си обратно. Благодаря ви за разбирането, доверието и търпението! Вярвам, че скоро ще се срещнем и ще се смеем заедно! А до тогава - бъдете здрави", написа комикът в Инстаграм.

Според слуховете, отмяната на шоутата ще струват скъпо на Рачков. Твърди се, че бургазлията остава на загуба от поне 30 бона, заради вече платените такси за наема на залите и рекламата.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай