Хари и Меган стават милиардери?

Ако продадат историите си на Нетфликс, прибират големите пари, твърди ПР от Сидни

Хари и Меган стават милиардери? | StandartNews.com

Меган Маркъл ще може с лекота да изкарва по четвърт милиард на година – това заяви ПР гуруто от Сидни Макс Марксън. Публицистът се включи в ефира на австралийското радио „hit105 Brisbane“, за да коментира потенциала на херцозите на Съсекс, ако станат финансово независими от кралското семейство.

„Това е само за първите 5 години. След това печалбата й ще се увеличи. Ако Хари се уреди някъде и той ще изкарва същите пари като съпругата си“, казва Марксън.

Макс, който е организирал някои от най-звездните турнета в страната, твърди още, че Хари и Меган могат да получат 5 милиона само за появата си в Австралия.

„Ед Шийрън си осигури приходи от 50 милиона от местния пазар през 2018-а. Ако те дойдат и се появят на различни събития из страната, ще осъществят подобни печалби“, продължава рекламаджията.

Марксън добавя, че херцозите биха прибрали серизони суми и от Нетфликс: „Там са парите за хора като тях. Ако напишат автобиоагрфиите си за платформата, ще изкарат над 60 милиона. Те могат сами да си пишат чековете, защото са Хари и Меган – светът е тяхната игрална площадка.“

Междувременно стана ясно, че канадският президент Джъстин Трюдо може би ще разпореди сметките за охраната на херцозите, които се канят да се установят в страната му, да бъдат поети от държавната хазна. Това обаче надали ще се хареса на народа в Северна Америка.

Днес в Лондон пък започна деловия зимен сезон на династията. Цялата тежест сега ще падне върху принц Уилям и Кейт Мидълтън, съчувстват им светските хроникьори на Острова. След като принц Андрю беше отсвирен заради връзките си Епстейн, а Хари и Меган се отказаха от задълженията си, херцозите на Кеймбридж доста ще се озорят с официалния график. Вече се знае, че Елизабет Втора е поканила японското императорско семейство да гостува в Уиндзор през пролетта.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай