Продават фабрика за мебели и лесничейство в руски сайт

Продават фабрика за мебели и лесничейство в руски сайт | StandartNews.com

Фабрика за мебели в Кюстендил и горско стопанство край София се продават в сайта на Российский аукционный дом http://auction-house.ru. Фабриката за мебели работи както на вътрешния пазар и Европа, така и за износ за САЩ и Русия, пише в обявата в руската аукционна къща. Сред клиентите на фирмата са хотелските вериги Hilton, Marriott, Hyatt, ресторантите TGI Fridays, британската верига кафенета Costa Cafe, руската "Шоколадница" и др.

Цената на фабриката е 4 млн. евро, като в нея не е включен кредит от 120 хил. евро, който предприятието трябва да изплати. През следващите 5 години се очаква мебелната фабрика да реализира оборот от 15 млн. евро, а през този период разходите на собственика ще бъдат малко над 10 млн. евро. Обявата гласи, че изчисленията са направени, без да се отчита максималният производствен капацитет на фабриката.

В сайта www.auction-hause.ru могат да бъдат намерени още доста атрактивни имоти за продан в България. Чрез портала нови собственици се търсят и за туристически комплекс на първа линия между Китен и Приморско. Като заедно с него се придобива и летище за малки самолети. В комплекса има възможност за допълнително строителство, а цената е по договаряне. За доста сериозна сума се продава друг хотел в Слънчев бряг. Неговата обявена цена е 1,6 млрд. евро, но може да става въпрос и за техническа грешка, коментират брокери на имоти. В цената влиза и земята, на която има възможност за построяване на втори хотел. Чрез сайта се продава и горско стопанство на 25 км от София. Разположено е в хълмист район със смесена гора на територия от над 484 дка. Търсената цена е 200 хил. евро.

Според обявата има възможност за създаване на ловно стопанство или дърводобив. Сайтът предлага и поземлен имот край София, няколко инвестиционни проекта, луксозна вила във Варна, малко летище, частно пристанище, малка петролно-газова база и др.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай