Призоваха по радио изчезналата Камелия от Видин да се обади

Призоваха по радио изчезналата Камелия от Видин да се обади | StandartNews.com

"Ками, ако ме чуваш, обади се. Обади се на приятелка, на близък, на когото вярваш!" Така директорката на професионалната гимназия по туризъм „Михалаки Георгиев" Евлогия Манджукова призова по радио Видин изчезналата си ученичка.

Камелия Цветанова е в неизвестност от 10 март. Тя тръгнала за училище, но не влязла в клас, нито пък се върнала у дома. Скарала се с майка си и я заплашила, че ще „ви побъркам".

Според разследващите, ученичката се крие при приятел или приятелка, за да отмъсти на майка си за скарването. Баща й работи в Испания, но тя едва ли е заминала при него. Според разследващите, от различни градове в страната се обадили хора да кажат, че са срещнали на улицата момиче с опасанието и вида на Камелия.

"Камелия учи за първа година при нас", каза Евлогия Маджукова, "тихо момиче е, не сме забелязали да има притеснения". В момента и съучениците й помагат на разследващите, като я призовават в социалните мрежи да се обади. С тях пък работи психолог.

Има опасност момичето да попадне при лоши хора и спрямо него да бъде извършено престъпление, опасяват се от полицията. Затова се проверяват всички адреси, на които тя може да се укрие.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай