Приятел на Рафи загина в катастрофа

Приятел на Рафи загина в катастрофа | StandartNews.com

Бургас. 17-годишен ученик от Търговската гимназия загина нелепо в тежка катастрофа в Бургас. Инцидентът е станал малко след полунощ на 1 март. Загиналият младеж Георги Вълчев е близък приятел на звездата от "Х фактор" Рафи Бохосян, който също е възпитаник на Търговската гимназия в морския град.

Жестоката трагедия се разиграла на ул. "Тодор Александров". Младежът пътувал в автомобил "БМВ", заедно с още трима приятели. Бързата кола шофирал 18 годишен младеж, който имал само няколко месеца стаж зад волана. Четиримата авери решили да се почерпят в навечерието на 1 март и хукнали да купонясват по заведенията. Тежката катастрофа станала, докато пътували към поредния бар, където ги чакали други приятели. Близо до стадион „Черноморец" колата се преобърнала и се забила в електрически стълб край пътя. Георги, който е седял отзад загинал на място, а момчето до него е тежко ранено, но без опасност за живота. Според шофьора причина за инцидента е мокър път. Той разказал пред полицаите, че автомобилът поднесъл и станал неуправляем.

Рафи Бохосян разбрал за смъртта на приятеля си, но не успял да стигне навреме за погребението. Музикантът публикува покъртителни думи за приятеля си в социалната мрежа.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай