Принц Уилям ще съди медии заради обвинения в изневяра

Имал връзка с близка приятелка на Кейт, според пресата

Принц Уилям ще съди медии заради обвинения в изневяра | StandartNews.com

 

Случило се, докато Кейт била бременна с третото дете

Принц Уилям планира да съди In Touch, който е първата медия, която съобщава за неговата предполагаема любовна връзка с приятелката на съпругата му - Роуз Ханбъри. Това съобщиха адвокатите на херцога на Кеймбридж.

Принц Уилям е заподозрян в изневяра, а пресата разпространи информация, че херцогът на Кеймбридж е завързал интрига с близка приятелка на съпругата му Кейт Мидълтън. Твърди се, че съпругът на херцогинята често посещавал Роуз Ханбъри, която живеела наблизо, и започнал връзка с нея.

Принц Уилям категорично отрича връзката, която му се приписва. В същото време, както твърдят защитници на правата на човека, всичко е наред в кралското семейство. Съпрузите си имат доверие. И това въпреки факта, че херцогиня Катрин е прекъснала всякакви взаимоотношения с Ханбъри. Според други източници Кейт Мидълтън го е направила, за да спре разпространението на слухове. Въпреки това жертвата е била напразна: журналистите продължават да съобщават за евентуалната изневяра на принц Уилям с Роуз Ханбъри по време на третата бременност на херцогинята.

Първоначално представителите на кралското семейство не са коментирали слуховете, но според 7days.ru те нарушили мълчанието във вторник, 10 април, когато скандалът вече достигнал своя апогей. Адвокатите на принц Уилям са обявили, че информацията за прелюбодейството е поредна вестникарска лъжа, за която журналистите трябва да отговарят съгласно закона и херцогът на Кеймбридж възнамерява да ги съди за разпространение на невярна информация за него и семейството му.

По-рано и 5-tv.ru съобщава, че Кейт Мидълтън се е скарала с приятелката си заради подозрения за измяна.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай