Принцеса Даяна със съдбовно решение преди да загине. Разкритие от Кевин Костнър

Холивудската звезда взриви Бъкингам

Принцеса Даяна със съдбовно решение преди да загине. Разкритие от Кевин Костнър | StandartNews.com

Съдбовно решение е взела любимката на Великобритания, принцеса Даяна, месец преди зловещата катастрофа, отнела живота й. Разкритието направи актьорът Кевин Костнър, който буквално шокира всички с думите си.

В интервю за предаването на Хауърд Стърн той даде подробности за проваления си брак, но проговори и за срещата с принцеса Даяна.

Разговорът с Лейди Ди бил проведен малко преди смъртта й и разкрива какво неочаквано решение е била взела тя.

Не е за вярване, но принцесата наистина готвела нещо голямо, но няколко месеца след взетото решение, тя издъхнала в трагичния инцидент през 1997 година в Париж.

Кевин Костнър припомни идеята да заснеме продължение на хитовия филм "Бодигард", в който играе бодигард на известната музикална звезда Уитни Хюстън.

Принцеса Даяна трябваше да играе в тази постановка, но през 1997 г. в Париж се случи ужасен инцидент, в който тя загина, каза Костнър. Той лично предложил на принцеса Даяна роля в продължението на „Бодигард” и по думите му тя приела предизвикателството, защото искала да опита нещо ново.

„Тя ми каза, че животът й е в повратна точка и ме попита дали ще има сцена с целувки. Попитах я дали иска. Тя каза „да“, а аз казах: „Тогава ще го направим“. Кралското семейство се обърна срещу мен", каза той, добавяйки, че след смъртта й семейството отрекло подобно потенциално сътрудничество.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай