Преслава празнува ЧРД на работа

Софи Маринова поздрави приятелката си и колежка с трогателно видео

Преслава празнува ЧРД на работа | StandartNews.com

Преслава отбеляза 36-я си рожден ден. Звездата ще отпразнува празника си не със семейство и прятели, а на сцената със своите фенове. Певицата е специален гост на откриването на парти сезона "Лято 2020" на Слънчака. Там Преслава ще изпълни най-новия си хит "Беден в сърцето". 

View this post on Instagram

Честит рожден ден, мила мамо! ❤️ ⁣ ⁣⁣ ⁣#preslava #birthday #paola #mama #mom #happy #birthday #bday #party #instabday #bestoftheday #friends #celebrate #photooftheday #instagood #years #instacake #happy-birthday #instabirthday #my #love

A post shared by Preslava (@preslava_official) on

Една от първите колежки на Преслава, които я поздравиха в социалните мрежи, беше Софи Маринова. Певицата качи клипче в Инстаграм, в което пее хита на рожденичката "Дяволско желание", и написа: "Честит Рожден Ден! Нека в живота ти се случват само хубави неща, да имаш всеки ден поводи да се усмихваш и никога зло да не срещаш. Знам, че имаш всичко нужно, за това ще ти пожелая никога да не изпускаш здравето, любовта и късмета от себе си. Те са всичко, което ти трябва, за да бъдеш истински щастлива."

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай