Премиерът инспектира санирането в Благоевград

Премиерът инспектира санирането в Благоевград | StandartNews.com

Очаква се премиерът Бойко Борисов да пристигне в Благоевград, за да види как върви санирането в областния център, който е първенец в Националната програма за енергийна ефективност на многофамилни жилищни сгради. Това съобщиха от пресцентъра на общината.

Борисов трябва да пристигне в 10,30 часа пред блок 205 в квартал „Орлова чука", за да инспектира изпълнението на програмата. Той изрази задоволството си в събота във Фейсбук от санирането на блокове с пари от правителствената програма. В профила си той публикува видеоклипове на новите блокове. Премиерът бе в Благоевград през ноември миналата година, за да открие една от първите санирани сгради.

„Исках да видя това нещо с очите си, защото много пари се отпускат за саниране. Малко внимание се обръща на това, което прави правителството за домовете на хората. Мисля, че няма по-голям подарък от този, които прави държавата към жителите – да благоустрои жилищата им, така се заплащат по-малки сметки за ток и да живеят по-добре", обясни тогава Борисов.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай