Предсказанията на Нострадамус за 2022

Знахарка варила билките, които отворили третото му око по време на чумата

Предсказанията на Нострадамус за 2022 | StandartNews.com
  • Знахарка варила билките, които отворили третото му око по време на чумата
  • Избухване на ядрена бомба, атентат срещу Путин  и три дни тъмнина в света са част от апокалиптичните му прогнози

Пророчествата на Нострадамус са предвидили много важни световни събития. Независимо, че много от прогнозите му така и не се сбъдват, за хората той остава най-големия пророк за последните пет столетия, а случаят с горящата катедрала в Нотр Дам беше едно от поредните доказателства, че думите му не трябва да се пренебрегват.

Колко от прогнозите му за 2021 се сбъднаха?

Макар годината да не е изтекла, изумителен е фактът, че той предсказва още в средата на 16-ти век, че вирус ще превърне хората в зомбита, а 2021 ще  една от най-горещите, в която слънчевите бури ще променят климата на Земята.В периода на продължаващата пандемия все повече се правят препратки с живота по време на чумата. Именно тя е причината за неземната сила, притежавана от Нострадамус, с която лекува болните хора и дава предсказания за две хилядолетия напред.

Знае се, че е написал 6338 пророчества

последното от които касае 3797 година. Катрените на Нострадамус, публикувани в книгата му "Les Prophities"през 1555 г, продължават да очароват света, въпреки че са написани след най-тежкия му период от живота му. Като фармацевт и лекар във Южна Франция, той се разболява от чумата и прекарва една седмица между живота и смъртта.

Известна знахарка в региона го спасява

като му вари всеки ден най-различни билки. Когато се изправя на крака, Нострадамус започва да си спомня виденията и усеща в себе си ни неподозирана сила да чертае бъдещето.Каква е комбинацията от билките, която отваря третото око на човека обаче остава една от най-големите загадки на планетата. Но истината е, че той надгражда виденията си с астрология, която го обсебва до края на живота му, както и различни окултни науки.Тази смес се оказва извънземна, защото успява с абсолютна точност да предскаже идването на власт на Адолф Хитлер и Втората световна война.А първата от прогнозите за 2022 вече се сбъдва месеци по-рано, пише edna.bg

Жестока инфлация

Според прогнозите на Нострадамус през 2022 г. инфлацията ще излезе извън контрол и щатският долар ще се срине, а златото и среброто ще се считат за активи, в които си струва да се инвестират парите.

Опит за покушение над Путин

Руският президент Владимир Путин е преживял поне пет опита за убийство. Според пророческите стихове на Нострадамус през 2022 г. той ще умре в бурна нощ, когато ще плава по море и ще бъде ударен от мълния.

Огромен ураган във Франция

Огромен ураган ще причини пожари, суши и наводнения във Франция и в много части на света. Ще настъпи глад в световен мащаб.

Изкуственият интелект ще се събуди

Вашият персонален компютър ще може да симулира мозъчната сила на малко село. Компютрите с човешки интерфейс с изкуствен интелект ще се събудят и ще възприемат своите създатели и потребители за интелектуално по-ниски същества. Роботите са на път да унищожат човечеството.

Експлозия вСредиземно море

Близо до остров Менорка в Средиземноморието небето ще избухне в голяма експлозия, която ще се разпространи в атмосферата, по време на изпитание с ядрена бойна глава или ракета.

Астероиден дъжд ще донесе гигантски вълни

Стихът на Нострадамус гласи, че астероиден дъжд ще сполети планетата. Ако достатъчно голяма скала попадне в океана, това може да причини гигантски приливни вълни, които ще погълнат сушата и ще причинят големи разрушения.Метеорният поток Геминиди се очаква да започне на 14 декември 2022 г.

Ще избухне опустошителна ядрена бомба

Ядрена бомба ще избухне и ще предизвика климатични промени, както и изменения в позицията на Земята.

Три дни на тъмнина

2022 г. ще донесе разрушение, последвано от мир. Тъмнина от 72 часа ще предшества мира.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай