Пратиха Кирил Петков при Джон Траволта! Тежък проблем

Как ще се реши дилемата за суетата

Пратиха Кирил Петков при Джон Траволта! Тежък проблем | StandartNews.com

Сериозна мисли налегнаха доскорошен български прпемиер.

Лидерът на „Продължаваме промяната“ Кирил Петков се гордее с гърстата си, черна коса, която отдавна се носят слухове, че боядисва, за да си придава младежки вид.

Наскоро той публикува снимка със съпругата си Линда и двете им дъщери, направена по време на семеен излет в природен парк „Витоша“. На милия кадър обаче ясно си личи, че бившият премиер е започнал скоростно да оплешивява.

Според близки на политика очебийното намаляване на гъстотата на иначе толкова ембелематичната за имиджа му коса се дължи на огромния стрес, на който е подложен, и на факта, че обществото гледа под лупа всяка негова стъпка и го подлага на непрестанни критики.

В комбинация с това са и политическите сътресения, на които е подложена партията му, както и напрежението покрай предизборната кампания.
Проблемът е умело прикриван по време на различни негови изяви посредством тъмна пудра за коса плюс добро фиксиране на прическата, които замаскират олисяването.

Отново негови приближени са споделили, че бившият премиер вече е прибегнал до лечение, като използва стимуланти за коса на известна марка и се надява по този начин да обърне процеса.

Петков обаче имал подготвен резервен план, в случай че не успее да се справи с подходящата козметика, а той е посещение в клиника по лечение на косопад и по-конкретно такава за трансплантация на коса, пише "Ретро".

Според слуховете Линда била на мнение, че съпругът ѝ трябва да се довери на елитна канадска клиника в Торонто, която е с най-високия рейтинг на успеваемост в страната, но Петков смятал да се спре на по-близка опция и да избере турски специалисти в Истанбул.

Интернет шегаджии обаче му предлагат още по-лесен вариант – да си обръсне главата или да мине на тупета, точно както направи спряганият за негов двойник – известният американски актьор Джон Траволта.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай