Порцелановата сватба на семейство Бекъм (СНИМКИ)

Днес двойката празнува 20 години от сватбата си

Порцелановата сватба на семейство Бекъм (СНИМКИ) | StandartNews.com
Днес двойката празнува 20 години от сватбата си

Порцеланова сватба празнува днес една от най-известните светски двойки в света - Дейвид и Виктория Бекъм. Те имат 20-та годишнина от сватбата си. Тя се нарича порцеланова, защото традициите повелят семейството да обядва в нов порцеланов сервиз в знак на това, че от старите чинии вече не е останало нищо. По-суеверните обаче смятат, че юбилеят хем подчертава силата на връзката между съпрузите, която е устояла на времето, проблемите и предизвикателствата, хем може да се окаже край на житейски етап. Затова трябва да се пази като крехкия порцелан.

А Дейвид и Виктория са минали през не едно изпитание за своите 20 години съвместен живот. Поне няколко пъти светските хроникьори слагаха край на брака им след слухове за изневери на Дейвид и проблеми с алкохола. Но вместо развод, след всеки скандал в таблоидите двойката излизаше по-силна и се превърна в пример за подражание за мнозина

Всички започва в средата на 90-те, когато футболистът на Манчестър Юнайтед Дейвид Бекъм хвърля око една от вокалистките на култовата по онова време група „Спайс Гърлс“. Харесва я от клип. Първата им среща е на парти след един от мачовете на Бекъм.

На 4 юли 1999 г. влюбените си казват „да“ на луксозна сватба в Дъблин, на която присъстваха стотици звезди. Но главният гост на партито е четиримесечният Бруклин – първородният син на Дейвид и Виктория Бекъм. През 2002 г. Виктория ражда втори син на Дейвид - Ромео, припомня БГНЕС.

Пет години след сватбата, през 2004 г., медиите писаха, че футболистът е изневерил на съпругата си с някоя си Ребека Лус. Тя дори направи официално изявление, надявайки се на бърз развод на двойката. Но не постигна това. Нещо повече - година по-късно сем. Бекъм се сдоби с трети син - Круз. През 2007 г. Дейвид отново бе обвинен в прелюбодеяние, като му бе приписана връзка с Ирма Ничи, която, подобно на Ребека Лус, заяви, че е имала връзка с футболиста. Тогава Виктория, спасявайки ситуацията, обяви, че трудностите само укрепват семейството.

През 2011 г. Виктория и Дейвид Бекъм обявиха на света най-дългоочакваната за тях новина - дъщеря си Харпър.

Сега семейството живее в Лондон с четирите си деца: Бруклин, Ромео, Круз и Харпър. Макар че в последно време отново има много слухове за раздялата на звездната двойка, на фестивала в Гластънбъри Дейвид и Виктория, които обикновено не показват чувствата си един към друг публично, се прегръщаха и целуваха на концерта „Дъ Килърс“, а преди това се наслаждаваха на почивка в Севиля, съобщи още БГНЕС.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай