Погребаха в затворен бял ковчег Жени от Варна

Майката : Дъщеря ми е второто ми дете убито от леля й

Погребаха в затворен бял ковчег Жени от Варна | StandartNews.com

Варна. „Господи, за 30 кв.м убиха чедото ми! Не ангел, а светица е дъщеря ми, защото умря в адски мъки”. Така неутешимо ридаеше майката на зверски убитата Женя Тодорова от Варна.Катафалката докара около 14 часа бял затворен ковчег с тялото на невинната жертва в дома й на ул.”Лоза” ,където във фаталните сутрешни часове на 27 септември се извърши кървавата касапница на момичето.

Зверското убийство беше поръчано от леля й Светла, сестра на бащата на Жени и майка на 3 деца. Екзекуторът Петър е гаджето на най-голямата й 15-годишна дъщеря Даниела.

Изпитваше ужас като се пореже, а я удавиха в кръв, плачеше нещастната жена за дъщеря си.
„От днес нататък живея само за присъдата за убийците  –искам доживотна без право на замяна и без амнистия! Излезе ли на свобода ще я дера със собствените си зъби, ще стана канибал”, нареждаше още майката Ренета.

Това е второто дете убито от жената –злодей ,която живее на втория етаж ,разказа майката. Когато Женя била на 6 години  в семейството чакали дете. Светла ударила с бутилка уиски бременната Ренета, ритнала я в корема и тя направила кръвоизлив и спонтанен аборт. Сега щеше да бъде 1 година по-голяма от Даниела, каза майката на Жени. Първото дете на семейството починало от сърдечен порок.

Убиха я за имот заради 30 квадрата, да беше ги искала, щях да й ги дам , каза майката. 15-на близки приятелки изпратиха Женя в последния й път до гробищата.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай