Почина певец от любима на девойките момчешка поп група

Служителите на спешна помощ потвърдиха смъртта на 31-годишния британски певец

Почина певец от любима на девойките момчешка поп група | StandartNews.com

Лиъм Пейн, бивш певец на "Уан дайрекшън" (One Direction), е бил намерен мъртъв пред хотел в Буенос Айрес, след като е паднал от балкона на стаята си на третия етаж, потвърди аржентинската полиция, цитирана от Ройтерс.

В изявление на органите на реда се казва, че са били повикани в хотела в столичния квартал Палермо, където са били уведомени за "агресивен мъж, който може да е под въздействието на наркотици и алкохол".

Управителят на хотела казал, че е чул силен шум в задната част на хотела, а когато полицията пристигнала, установила, че мъжът е паднал през балкона в стаята си, се казва в изявлението.

Служителите на спешна помощ потвърдиха смъртта на 31-годишния британски певец, за когото се съобщава, че е намерен във вътрешния двор на хотела.

"Дълбоко сме натъжени да научим за трагичната кончина на Лиъм Пейн днес. В този труден момент сърцата ни остават със семейството, близките и феновете му“, заявиха от MTV в Х.

Пейн придоби световна слава като част от разпадналата се попгрупа "Уан дайрекшън", която беше създадена през 2010 г. Момчешката група набра скорост след като завърши на трето място в британската версия на музикалното състезателно шоу "X Factor" през 2010 г., но се разпадна през 2016 г., тъй като членовете ѝ преследваха различни проекти, включително солови кариери.

През 2024 г. "Ентъртейнмънт Уикли" класира "Уан дайрекшън" на трето място сред най-великите момчешки групи на всички времена. Според Селебрити нет Уърт, "Уан дайрекшън" и соловата кариера на Пейн са му помогнали да натрупа нетна стойност от около 70 милиона долара.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай