Плейбой търси следващата си звезда

Автомобил, корона и корица на списанието ще зарадват победителката

Плейбой търси следващата си звезда | StandartNews.com

Списание "Плейбой" е в трескаво издирване на следващата носителка на титлата Playmate Of The Year 2020. Мъжката Библия от години сбъдва мечтата на много млади момичета в България и по света. Приказката за Пепеляшка вече изживяха едни от най-известните жени у нас - Николета Лозанова, Златка Димитрова, Златка Райкова, Нора Недкова, Жанета Осипова и актуалната притежателка на короната Михаела Тодорова. Удостоените със званието Мис Плеймет по традиция се превръщат в звезди само за една нощ. Те блестят върху кориците на всички модни и лайфстайл медии, а животът им се преобръща само за миг. 

През последните няколко години конкурсът натрупа имидж като едно от най-елитните събития в България. Красавици от цялата страна се регистрират за участие, а наградите за първата от тях тази година са повече от изкусителни - 20 000 лева, нов луксозен автомобил, корица на "Плейбой" и бъдеща слава като един от най-атрактивните топ модели в България.

Организаторите съобщават, че остават броени дни до края на записването за включване в състезанието. Кандидатките могат да се регистрират за участие до 30 юни на https://playboy.bg/casting/.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай