Пит и Джоли празнуват отделно ЧРД на Шайло

Момичето, което иска да бъде момче, става на 14

Пит и Джоли празнуват отделно ЧРД на Шайло | StandartNews.com

Анджелина Джоли и Брад Пит вдигат отделни купони за 14-я рожден ден на дъщеря си Шайло, която твърди, че иска да бъде момче. Партитата за 27 май ще са две – в съседните имения на звездите – тъй като родителите на Шайло все така избягват да се срещат.

Преди броени дни стана ясно, че Пит и Джоли може би са стигнали до компромисен вариант за обучението и възпитанието на петте им по-малки отрочета – най-големият, 19-годишният Мадокс, вече учи в университет в Сеул. Актрисата разреши на мъжа си, с когото все още са в развод, да вижда децата, когато пожелае. Пит и Джоли обаче все още са „на нож“, стане ли дума за Шайло. Както се знае, тя е била едва на 8, когато е споделила, че иска да смени пола си. В интервю за Vanity Fair през 2015-а Джоли за първи път говори за дъщеря си в мъжки пол.

"Той обича да се облича като момче, той просто иска да изглежда като момче", коментира тогава тя. И когато Шайло навърши 13 и обяви, че ще се казва Джон, й разреши хормонална терапия. Брад Пит обаче заяви пред Опра Уинфри, че не одобрява тийнейджъри да пият подобни медикаменти. За ужас на Пит бившата му съпруга е обяснявала и че Шайло ще се подложи на съответната операция, когато му дойде времето.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай