Пит и Анистън флиртуват след Глобусите

Звездите отидоха на един и същи купон

Пит и Анистън флиртуват след Глобусите | StandartNews.com

Брад Пит и Дженифър Анистън бяха забелязани на един и същи купон след наградите „Златен глобус“, където актьорът прибра приза за най-добра поддържаща роля за „Имало едно време в Холивуд“. Независимо, че звездите продължават да подхранват спекулациите за евентуалното им събиране, Пит и Анистън уверяват феновете, че отношенията им си остават платонически. На червения килим Брад коментира: „Със сигурност ще се видим с Дженифър, тя ми е добра приятелка“. По време на церемонията двамата седяха само на метри един от друг. В речта си мачото отново нарече бившата си съпруга „добра приятелка“, докато актрисата гордо го аплодираше за победата му.

„Исках да доведа майка си, но не можех, защото ме обвиняват, че излизам с всяка жена, до която седя. Това би било адски неловко“, пошегува се актьорът.

Забавното е, че по време на Глобусите Пит се озова сред 3 свои бишви изгори. Освен Дженифър, на церемонията присъстваха Гуинет Полтроу и Кристина Апългейт. Брад и Полтроу бяха заедно 2 години и скъсаха през 1997-а. Актьорът и Апългейт излизаха през 1989-а.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай