Пике проговори за раздялата с Шакира. Обвинението

С днешна дата футболистът има връзка с 25-годишната Клара Чиа Марти

Пике проговори за раздялата с Шакира. Обвинението | StandartNews.com

Жерар Пике обвини Шакира, че не е била напълно искрена за раздялата им. Той сподели своята гледна точка в интервю, в което за първи път от много време коментира трусовете в личния му живот, две години след раздялата му с латината.

47-годишната Шакира обяви, че се разделя с бившата звезда на Барселона през юни 2022 г. на фона на слуховете, че той й е изневерил след 11-годишна връзка и две деца.

Оттогава колумбийката не спира да сипе огън и жупел по него в песните си, наричайки го с различни епитети, включително "Волдемор".

С днешна дата 37-годишният Пике има връзка с 25-годишната Клара Чиа Марти, с която именно изневеряваше на дългогодишната си половинка. Той обаче е категоричен, че е "много щастлив" с новата си любима, която също попадна под словесните удари на Шакира.

"В крайна сметка истината или това, което в действителност се случва, не се казва по начина, по който е било. Но аз не мога да го контролирам", каза Пике пред CNN. "Най-хубавото е, че съм заобиколен от любимите си хора, семейството ми, приятелите ми, хората, които наистина ме познават. Те знаят какъв съм и какво правя и това ме успокоява. Много съм щастлив, прекарвам си страхотно и се чувствам привилегирован. Заради живота, който имам, възможността да играя за любимия ми клуб повече от двадесет години, прекрасните ми деца, невероятното ми семейство, дългогодишните ми приятели, които имам още от училище", допълни още той, пише "Дир".

Жерар и Шакира са родители на двама сина - Милан, на 11 г., и Саша, на 9 г. През 2022 г. испанското издание El Periodico съобщи, че двойката живее отделно от няколко седмици, след като Жерар е бил изгонен от певицата от семейния им дом.

През лятото на 2023 г. стана ясно, че Пике е заживял с новата си любима Клара в дома, който е споделял с Шакира, когато тя се е преместила за първи път в Барселона. Няколко месеца по-рано пък се появи видеозапис, на който се вижда новата приятелка на Жерар в семейната къща на футболиста преди раздялата му с певицата. Съобщава се, че латината е била "опустошена" от разкритите кадри, които са заснети десет месеца преди тя да обяви, че се е разделила с партньора си от 11 години.

Клара е служител във фирмата на Пике "Kosmos".

 

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай