Първи думи на Сашо Кадиев за сватбата. Имало и магии

Актьорът обещава на феновете си много интересни разкази

Първи думи на Сашо Кадиев за сватбата. Имало и магии | StandartNews.com

Любимият на цяла България актьор Сашо Кадиев още е под емоцията на най-щастливото събитие в живота му – сватбата на неговата любима Ивелина Чоева. Двамата празнуваха цели три дни заедно с най-близките си хора.  Появиха се стотици снимки и клипчета от тържеството, но едва сега синът на Катето Евро коментира събитието.

С майката на дъщеря си Сашо така и не стигна до сватба, но с Ивелина е бил убеден, че иска да стъпи в брак. Близките му приятели издават, че никога преди не са го виждали толкова влюбен и щастлив. А това личи и по думите му след сватбата.

Ето какво пише той в социалните мрежи:

"17.08.2024 казахме “да” на любовта с надеждата да е завинаги. Сватбата за нас винаги е била събитие, което е много повече от един купон! Затова направихме романтично и приказно тридневно преживяване с най-близките до сърцата ни хора!

Насладихме се на всеки момент и се чувстваме истински щастливи и обичани! Можем смело да кажем, че сбъднахме сватбата на мечтите си!

Врекохме се в любов сред лозята, където най-любимите ни същества, заедно с нас се смяха и плакаха от радост! Имаме толкова истории и моменти, които сме събрали и ще ви разкажем, че нямаме търпение да преживеем отново и отново всеки миг на вълнение.

Само ще ви загатнем: вечеря под звездите, лични поздрави и изненади, дъжд, гръмотевица преди заветното “да”, книги от щандове в подлезите, специални танци, хореографии и магии дори! Казвам ви, че си беше вълшебно!

Пожелаваме си животът ни да е все така пъстър от преживявания и емоции, както по време на тези три дни. И нека любимите ни хора са винаги около нас".

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай