Панелист на Гала се разплака от щастие (снимки)

Участвал е във видео клип, който го е разчвуствал

Панелист на Гала се разплака от щастие (снимки) | StandartNews.com

Като малко дете плака Дарин Ангелов заради песен на Любо Киров. Той е взел участие във новоото видео на поп певеца "Всичко е наред" като не издържа и сподели как се чувства

Причина за емоциите му е крайния резултат между песен и клип, а въздействието определено се оказва такова и не само върху актьора.

Новата песен на Любо Киров, която той промотира в канала си, успя да просълзи и мнозина в социалните мрежи.

Песента е авторска композиция на Боян Христов, текстът е на Любо Киров, а аранжиментът – на Ангел Дюлгеров. Видеоклипът е реализиран от режисьорския тандем Васил Стефанов и Стефка Николова. Оператор е Владимир Михайлов. Лентата е по сценарий на Васил Стефанов и Андрей Чернев.

Ролите в клипа са поверени на Дарин Ангелов, Красен Коларов, Йордан Биков, Цветина Матова, Петър Чернев и Дария Ангелова.

На 28 ноември Любо Киров ще влезе в най-голямата зала в България – "Арена София", където ще е и финалната права на турнето му "Ново турне".

"Много е вълнуващ клипът! И аз плаках с Вас! Прекрасна песен, Любо Киров е велик! Благодаря, че сте с него и реализирахте това" съкровище" от емоция!", гласи един от многото коментари под поста. 

Аз започнах да го гледам в трамвая и заревах и аз.

Невероятна песен и замисъл. Останах безмълвна и през цялото време треперих и плаках. Толкова чувствена песен и изпълнение от великия Любо Киров. А за клипа нямам просто думи - нещо толкова чисто, искрено, истинско и емоционално. Поклон пред всички участвали в този проект. Велик е!!!/show.blitz.bg

 

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай