Палячи надви страха. Прераждане за Теди Кацарова

Азис я разпозна по песните на майка й

Палячи надви страха. Прераждане за Теди Кацарова | StandartNews.com

Поредната маска, която падна в „Маскираният певец“, показа лицето на певицата Теди Кацарова. Азис я разпозна по гласа и песните на майка й – великата изпълнителка на „Големият кораб минава“ - Силвия Кацарова.  

 „Ти си отслабнала много. Друг човек си“, шокираха се панелистите в секундата, в която маската на Пялячи падна. 

Уликите на Теди наистина бяха изключително разнообразни и впечатляващи – от менторството й в „Мюзик айдъл“ на Виетнам до предложението за брак, което вече бившият й финландски съпруг прави с пръстен, скрит в ябълка. 

Имах пълна клаустрофобия от маската, беше много страшно в началото, но успях да надвия страха, каза Теди Кацарова на сцената. Тя заяви още: Това участие ми даде нов страт, то ме прероди.

Преборих страховете от тази година, в която загубих близки мои хора заради пендемията. Но въпреки, че в началото не можех да дишам, сега съм нов човек, готов за нов живот, каза Кацарова.

Певицата се пошегува, че досега никога не й се е налагало да лъже толкова много и че едва съвсем наскоро вече е била принудена да каже на майка си и баща си, че е Палячи, защото хора са й са обаждали за участия и нямало как да крие от тях.

В предаването тази вечер се потвърдиха и прогнозите, че зад маската на Бебето се крие Криско, който продължава участието си в предаването.

Цецо Елвиса, който гостува като Звездата в „Маскираният певец“, пък изрече нещо тъжно – че е паднала, потна и безработна звезда.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай