Пак жега! Ето температурите за утре

И по Черноморието ще бъде предимно слънчево.

Пак жега!  Ето температурите за утре | StandartNews.com

Слънчевото време ще се задържи и утре. Ще духа слаб, в източните райони до умерен вятър от изток. Дневните температури още малко ще се повишат в сравнение с днес и преобладаващите максимални ще бъдат между 30° и 35°. С повишението на температурите обаче отново се увеличават и областите с екстремален риск от пожари.

И по Черноморието ще бъде предимно слънчево. Ще духа слаб до умерен вятър от изток-североизток. Максималните температури ще са между 27° и 29°. Температурата на морската вода е 26°. Вълнението на морето ще бъде 2-3 бала.

Предимно слънчево ще е и в планините, след обяд с купеста облачност, но валежи са малко вероятни. Ще духа слаб до умерен югоизточен, по най-високите части на Рила и Пирин - северозападен вятър. Максималните температури в курортите ще са от 18 градуса на Алеко, около 22-23 в Боровец и Пампорово и до 27 в Банско.

У нас във вторник ще бъде предимно слънчево и още по-топло, с температури между 31° и 36°, малко по-ниски по Черноморието. В средата на седмицата от северозапад ще премине студен атмосферен фронт, който ще понижи температурите. Ще се развива купеста и купесто-дъждовна облачност и ще има краткотрайни интензивни валежи, придружени от гръмотевици. От петък обаче ще започне ново затопляне.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай