Отваря се Лъвската порта. В Деня на трите осмици си намислете желание в 8 часа и 8 минути

В края на най-страшния ден, когато всичко е с краката нагоре, се отприщва е мощна положителна енергия

Отваря се Лъвската порта. В Деня на трите осмици си намислете желание в 8 часа и 8 минути | StandartNews.com

Ако днес не ви върви и всичко е с краката нагоре, не се учудвайте. Дойде най-страшният ден за година - на трите осмици. 

ВИЖ ОЩЕ: Идва Денят на трите осмици! Никой няма да избяга от Страшния съд

На този ден може да бъдете уволнен, предаден, измамен. Важните сделки крият риск от провал, възможни загуби от всякакъв характер.

Според астролозите 8 август 2024 г. е преломен - Денят на страшния съд. Това е свързано с нумерологията - 8-ми ден от 8-ми месец на 8-ма година (2+0+2+4). 

Смята се, че числото 8 е числото на Сатурн, планетата, тясно свързана с кармата. Ето защо, независимо от датата на раждане или други нумерологични изчисления, на 8 август 2024 г. никой няма да може да избяга от кармата и възмездието.

На 8 август всеки от нас ще се изправи срещу съвестта си, правейки равносметка на живота. 

Денят на съда - 8 август, е последното предупреждение от висшите сили, които се опитват да ни покажат къде и какво правим погрешно, в какво и как трябва да поемем отговорност за действията си. 

Съдбата, стоварвайки върху нас негативна ситуация, ни подтиква към решителни действия - веднъж завинаги да се определим: кои сме, къде и защо отиваме, как ще продължим да живеем живота си.

Но в Деня на трите осмици се случва и още нещо. Отваря се мощен енергиен портал, наречен Лъвска порта. На тази специална дата  енергийните потоци преплитат пътищата си и носят положителни промени в живота.

На 8 август Поясът на Орион се изравнява с най-ярката звезда на небосклона - Сириус и Земята, създавайки мощен енергиен портал. Енергията, която царува през Лъвската порта, активира нашия висш сърдечен център, носи космическо състрадание и помага за балансиране на полярностите. Ако сте били под стрес или постоянна активност твърде дълго, тази енергия ще ви донесе облекчение и изцеление на физическо, емоционално и духовно ниво.

В нумерологията числото 8 притежава огромно духовно значение. То е символ на безкрайността, мъдростта, силата и високото ниво на съзнание, както и символ на успеха.

Смята се, че на 8 август в 8 часа и 8 минути вечерта се получава силно освобождаване на положителна енергия. Ето защо в този момент езотериците препоръчват да си намисляте желания, да извършвате ритуали и да молите Вселената за помощ.

На 08.08.2024 осмицата придобива магическа сила и тройно влияние, тъй като в датата се съдържат три Осмици.

Това означава, че ако си пожелаете нещо, то ще се изпълни 3 пъти по-бързо и ще бъде 3 пъти по-силно, отколкото сте си пожелали.

В древен Египет този ден е смятан за галактическата Нова година поради силната си енергия - това се случва само веднъж годишно поради влиянието на далечни звезди върху нашата галактика.

В този ден Слънцето е в знака Лъв, което е неговата доминираща позиция, което прави август мощен месец за привличане на доверие, промени в живота и значителни резултати. Именно тази енергия е концентрирана на 8-ия ден от 8-ия месец от годината, а в нумерологията числото осем символизира безкрайните възможности. Лъвската порта се свързва с изгрева на звездата Сириус - най-ярката звезда на нощното небе.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай
2 Коментара
Романов
преди 1 месец

А в 9ч и 9 мин. лапнете дедовия за по сигурно

Откажи
Романов
преди 1 месец

А в 9ч и 9 мин. лапнете дедовия за по сигурно

Откажи