Отървахме се от "ВИП Брадър" 2021

Ако шоуто се завърне, то ще е най-рано догодина

Отървахме се от "ВИП Брадър" 2021 | StandartNews.com

Големият брат ще отсъства от програмата на Нова поне още един телевизионен сезон. От седмица се въртят различни спекулации за нов сезон на "ВИП Брадър". Заговори се, че в къщата се канят да влязат дъщерята на Гала - Мари, Диляна Маринова-Джуджи, певицата Ариа, победителят от "Като две капки вода" Рафи Бохосян, дори Анита Мейзер бе спрягана като потенциален съквартирант, но тя е отрекла да е получавала покана.

"Как да има "ВИП Брадър", като има "Игри на волята", но все пак питайте Нова телевизия", обяснява дългогодишният продуцент на риалити шоуто Нико Тупарев. От телевизията държател на лиценза на формата също потвърдиха, че вече се снима екшън състезанието и не предвиждат нова схема, предава lifeonline.bg. "Официално сме съобщили какво ще излъчваме наесен като развлекателно шоу и промени в програмата ни за сега няма", разясниха от канала.

Остава вероятността лампите в Къщата да светнат през пролетта на 2022-а, за когато bTV подготвя завръщането на "Сървайвър", а от Нова трябва да отговорят на конкурентите с достатъчно примамливо предаване.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай