Орлин Горанов изпитва по четирима

„Последният печели“ започва на 7 септември

Орлин Горанов изпитва по четирима | StandartNews.com

Премиерата на новото забавно-познавателно семейно куиз шоу „Последният печели“  е на  7 септември от 19 часа по БНТ. Концепцията не е лицензна, а е създадена специално за ефира на обществената медия. „Ако човек се опитва да вижда хубавите неща и да се старае да прави живота такъв, какъвто иска да бъде, мисля, че е постигнал най-голямата победа в живота си!“, казва водещият Орлин Горанов.

Във всяко издание участват четирима играчи. Предаването се състои  от три кръга, в които участниците ще трябва да отговарят на въпроси от различни сфери на познанието. Всеки от въпросите е с различна точкова стойност. След края на конкретния кръг отпада по един участник, а победителят печели правото да се състезава и в следващия епизод и играе, докато някой друг не успее да го победи.  

А за Орлин Горанов се знае, че е непоправим оптимист, който се опитва да мине през живота с усмивка и любов, че е изпял някои от най-обичаните български хитове, а дуетите с Кристина Димитрова го превръщат в любим певец на няколко поколения, че е тенор от световна величина. През 2018-а  описа живота си в книгата „Да започнем отначало“, в която разкрива на какво се дължи неизчерпаемата му енергия да започва всеки ден живота си отначало.  Ще го гледаме от понеделник до петък. 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай