Орлин Горанов е на нож с брат си Иван

Горанов не написа нито дума за него и в биографичната си книга, която скоро пусна на пазара

Орлин Горанов е на нож с брат си Иван | StandartNews.com

Певецът Орлин Горанов съвсем не е първата звездна персона, дистанцирала се от свои роднини. Малцина знаят, че певецът и водещ на новото предаване на БНТ „Последният печели“ от години е в обтегнати отношения с брат си.

Подобна е историята и на Христо Стоичков с неговия по-малък брат Цанко, на Димитър и Асен Бербатови, на Димитър и Петър Рачкови, както и на Ани Салич и нейния батко Антон, пише вестник Ретро.

За да потвърди, че не общува със собствения си брат, Горанов не написа нито дума за него и в биографичната си книга, която скоро пусна на пазара. Поводът роднините да се смразят бил, че Иван Горанов навремето имал афинитет към хазарта. Когато дошли промените в България, обичал да взема пари назаем, но след като не върнал част от борчовете си, ядосани негови приятели го дали на прокурор. Те твърдели, че той им обещал да инвестира парите им в строеж, а това така и не се осъществило. Баткото на певеца попаднал в полезрението на съдебните органи, а Орлин не пожелал да го защити.

„Не поддържам контакти с брат ми. Не желая и да ме забърквате в каквото и да е по темата“, коментира певецът преди време, когато родственикът му се забърка в сериозни скандали. Въпреки че оттогава е изтекла много вода, двамата все пак не могли да намерят път един към друг. В момента Иван имал собствен бизнес и не се чувал изобщо с по-малкия Орлин. Братя Горанови не водели открити спорове нито за наследство, нито за пари, както се случва в повечето фамилии. Просто не контактували, не си споделяли и не се събирали край трапезата дори по празници. Най-близкият човек на певеца продължава да е неговата съпруга Валя, с която миналата седмица отпразнуваха своята перлена сватба – или 30-годишнина от брака.

Двамата имат една-единствена дъщеря – красавицата Жаклин, която от известно време живее във Виена. Орлин и съпругата му често пътуват до Австрия, за да ѝ гостуват, а там наследничката на гласовития изпълнител също се занимава с музика и е диджей в известен клуб. Като малка свирела на пиано, на китара, даже и на барабани, но микрофон така и не грабнала. Надеждата на Горанов била в бъдещите внуци, които с жена му Валя очаквали с нетърпение.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай