Окончателно. Лора Крумова се връща на екран

Тя се върнува от това, което предстои

Окончателно. Лора Крумова се връща на екран | StandartNews.com

Популярната телевизионна журналистка Лора Крумова се присъединява към екипа на Нова. Със солидния си над 20-годишен опит в създаването и продуцирането на телевизионно съдържание, тя ще стартира предаването "На фокус с Лора Крумова“ като автор и водещ.

Оригиналният седмичен формат дава заявка за силна публицистика и журналистическа проницателност, които следват най-добрите съвременни модели в медийния сектор. Той ще бъде програмиран в следобедния часови пояс в неделя и ще стартира в ефира от есенния телевизионен сезон.

Журналистическата кариера на Лора Крумова е свързана с телевизията в продължение на повече от 10 години. В медията започва като външнополитически репортер. Пет години по-късно вече е лице на сутрешния блок "Здравей, България“, където има  професионалния шанс да си партнира с емблематичните журналисти Георги Коритаров и Милен Цветков.

През пролетта на 2015 година, заедно с Галя Щърбева, дава начало на авторското предаване "Комбина“. Зрителите я познават и като водещ на уикенд формата "Събуди се“. През годините е била автор и водещ на предаванията "Тази събота“ и "Тази неделя“, както и зам. главен редактор на "Шоуто на Николаос Цитиридис“ по bTV.

"Всички познават Лора Крумова и нейните професионални качества. Завръщането й  е ясен знак за журналистическия стандарт, който налагаме“ – коментира Илия Дафов, главен продуцент "Новини и актуални предавания“ в Нова Броудкастинг Груп, пише plovdiv24.bg."Връщам се в часови пояс, който познавам добре. Вълнувам се от това, което предстои“ – каза Лора Крумова.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай