Обявиха модните тенденции за 2025 г.

Естествени материи, пастелни цветове

Обявиха модните тенденции за 2025 г. | StandartNews.com

Три ще бъдат основните тенденции в облеклото през 2025 г. - минимализъм, екологичност и връщане към естествените форми.

Ето няколко ключови момента:

Естествени материи. Памук, лен, вълна и други екологични материали ще бъдат на върха на популярността. Важно е дрехите да са не само красиви, но и полезни за околната среда. Тези, които са изработени от рециклирани материали, ще се превърнат в световен хит.

Универсални цветове. Тенденцията ще бъде неутрални нюанси: бежови, сиви, пастелни цветове. Ярките акценти също ще бъдат на мода. Сини, лилави и маслинени цветове ще ви помогнат да добавите индивидуалност към изображението.

Овърсайз се завръща. Свободните дрехи все още ще бъдат актуални: обемни качулки, широки панталони и якета, които изглеждат с няколко размера по-големи.

Смели аксесоари. 2025 г. е време за себеизразяване! Ярки очила, масивни обеци, необичайни шапки и чанти - бъдете готови да добавите нещо запомнящо се към изображението.

Технологии в облеклото. Очаква се дрехите да станат още "по-умни". Вградените сензори, които ще помогнат за наблюдение на здравето или поддържане на оптимален температурен режим, вече не са фантазия, а реалност на близкото бъдеще.

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай