Обрат! Кейт със съдбовно решение за Хари

Принцесата на Уелс предприе стратегия на примирие

Обрат! Кейт със съдбовно решение за Хари | StandartNews.com

Драматични се оказаха последните години за британското кралско семейство. Кавги, смърт, болести - със сигурност това е от най-мрачните периоди за членовете на династията. Раздорът в отношенията между Уилям и Хари е сред основните проблеми в Бъкингам. Принцовете все още не си говорят, като за последно се видяха през 2022 г. за погребението на баба им Елизабет. Оттогава не са си разменяли и дума и връзката им става все по-обтегната. Покрай войната между братята страда и Кейт Мидълтън, която в миналото бе много близка с Хари, почти като негова по-голяма сестра. Принцесата на Уелс се посвети на задълженията си към Фирмата, както наричат фамилията, но изглежда, че по време на битката й с рака е осъзнала важните неща в живота и като че ли е готова да преглътне бурите в чаши вода, в които я въвличат братята.

Британските медии тиражират версията, че Кейт не е забравила приятелството си с Хари и вече има желание да му прости за всичките му атаки не само по кралското семейство, но и по нея. Твърди се, че принцесата на Уелс агитира своя съпруг да загърби дразгите и да търси примирие с брат си.

„Тя е готова да застане в опозиция срещу Уилям и Бъкингам в опит да ги убеди и те да простят на Хари, та двете страни най-после да се помирят. Кейт е много притеснена за девер си и вярва, че това е правилната постъпка. Тя все още има специално място в сърцето си за Хари и е изключително тъжна, че се стигна до тук. Сега просто иска да сложи край на раздора веднъж за винаги“, коментира вътрешен човек пред RadarOnline.

Говорителят твърди, че Мидълтън разчита на Уилям да инициира примирието, но осъзнава колко натоварен е той в момента, а и колко ядосан е на брат си. Бъдещият крал наложи забрана срещу Хари – никога повече да не бъде допускан обратно в семейството. Но за Кейт животът е прекалено кратък за подобни кавги и със сигурност няма да се откаже от идеята за мир и хармония във Фирмата.

Нападките на Хари към Уилям и Чарлз стреснаха членовете на кралската фамилия. Сега никой не смее на общува с избягалия принц от страх. Изпусната неволно поверителна информация като нищо може да се появи в нова книга или на първа страница в таблоидите. Никой вече няма доверие на семейство Съсекс. Меган Маркъл и съпругът й дори не бяха информирани за здравните проблеми на краля и принцесата на Уелс. Те разбраха за диагнозите им както всички останали – чрез официалните съобщения от двора.

Вътрешен човек коментира пред The Sunday Times, че членовете на семейството се ужасяват от перспективата да се появят във второ издание на автобиографията му. „Не мисля, че Хари някога ще може лесно да спечели обратно доверието към него. Но от разговорите, които съм имал с краля, правя извода, че Чарлз може да прости на сина си. Но други от фамилията са много настроени срещу Хари. Говореше се, че Хари се е опитал да се свърже с по-големия си брат след диагнозата на Кейт, но усилията му са били хвърлени напразно“.

„Катрин е отгледана в щастливо семейство без съперничество между братя и сестри или с родителски конфликти. Тя цени домашната стабилност и нейното спокойствие. Принц Уилям беше свидетел на ожесточени борби между родителите си, покойната принцеса Даяна и настоящия крал. Предателството на Хари го съкруши и той вече не може да има доверие на най-близкия си човек, своя брат“, заяви кралският коментатор Хилъри Фордуич пред Fox News Digital.

Напрежението между Съсекс и Кеймбридж продължава. Дори Кейт не може да каже дали скоро страстите ще стихнат. Засега принцесата и съпругът й са концентрирани върху нейното възстановяване, докато Хари и Меган планират следващия си проект. Дали ще има щастлив край в кралското семейство, само времето ще покаже.

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай
1 Коментара
123
преди 1 седмица

Отчайващо ниЗкопоставени аристократи, никому ненужни потребители ,лапачи, трагедия по британски....

Откажи