Обрат! Гущеров си върнал Светлана с уникален ход

В началото на юли плеймейтката сама обяви раздялата с мъжа си

Обрат! Гущеров си върнал Светлана с уникален ход | StandartNews.com

Източник: Инстаграм, архив

Финансите свършиха, а с тях и любовта в семейство Гущерови. Светлана и Християн обявиха раздялата си 6 години след кичозната им сватба през юли 2018 година. Седмица по-късно семейството се събра и отпраши за Гърция, къде що ще почива 10-ина дни.

„Уикенд” пише, че бившият баровец е взел поредния кредит от лихвари и така е склонил момата си от Търговище да се върне при него. Синът на Добромир Гущеров е взел заем от 10 бона, като фамилията ще отдъхва в скромен апартамент в южната ни съседка и ще се ограничи с харчовете. Блондинката побърза да се похвали, че най-после и те са отишли на почивка - нещо, което вече си позволяват само веднъж в годината.

В началото на юли плеймейтката сама обяви раздялата с мъжа си. Малко по-късно обаче съобщението бе изтрито. Впоследствие Светлана разкри в интервю за „Уикенд”, че двамата са решили да си дадат нов шанс, а тя постъпила емоционално и прибързано, като обявила развода им.

Двойката се е разделила още в края на юни, но Гущерова е изчакала с обявяването на разпада на семейството по съвет на астроложката си. Блондинката избухна с поста за раздялата в деня на сватбата им с Християн, когато е и рожденият му ден. Звездобройката, до която се допитва Светла, й е казала в кой ден и час трябва да обяви разлъката в семейството. След публикацията Светлана започнала да изнудва мъжа си за пари.

„Дала му е определен срок ако не намери пари ще го унижи пред цялата страна и него и баща му, както и ще влезе в „Биг Брадър” да продължи гаврата. На нея не й пука особено, че това е баща на четирите им деца”, издават запознати.

Според неназован източник Християн дори заплашил половинката си, че ако го напусне, ще сложи край на живота си. Той дори театрално размахал пистолет и обявил, че ще се самоубие, като преди това ще напише прощално писмо и ще обяви мотивите за решението си. „Цял живот ще ти тежи на съвестта, ще те съдят за подстрекателство към самоубийство, а и децата ще са силно травмирани до края на живота си и ще те намразят”, казал й Гущеров.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай