Новото риалити на bTV разтърси ефира

В началото на първия епизод 30 авантюристи бяха брутално изхвърлени на бреговете на Филипините

Новото риалити на bTV разтърси ефира | StandartNews.com

Източник: bTV

Ударен старт на най-новото риалити в родния ефир!

С напрежение като в холивудски трилър и атрактивен каст, в който се откроиха колоритен съдебен заседател, пиперлива ромка, златни момичета и топ инфлуенсър, стартира дългоочакваното шоу на bTV "Островът на 100-те гривни".

В началото на първия епизод 30 авантюристи бяха брутално изхвърлени на бреговете на Филипините, а всеки от тях сложи на ръката си по три гривни, всяка на стойност 3 000 лева. Участниците бързо се разделиха на три лагера, а най-хитрите започнаха да кроят стратегии как да спечелят колкото могат повече гривни. Отсега е ясно, че на финала само трима от тях ще се борят за дял от голямата награда от 300 000 лева.

Сред играчите моментално се открои неординерният съдебен заседател Мимо-Гарсия Груев от Софийския районен съд, който е роден като Димитър, но всички винаги са го наричали Мимо. Към това име той пожелал да добави това на писателя Габриел Гарсия Маркес, любим на баба му и да официализира всичко в съда.

"Прокуратурата реагира против, което аз лично не го възприемам, защото името не е елемент от националната сигурност на страната, а от личното усещане и чувство", обяснява той. В крайна сметка Мимо преборил системата. Освен с тази победа на "Островът на 100-те гривни" той се похвали, че е девствен гей и че чака правилния човек, за да вкуси любовта, пише "Дир".

В неговия лагер се озова енергичната Мая Пауновска, бивша художествена гимнастичка и състезателка на Олимпиадата в Пекин през 2008 година. Заедно с нея там попадна и другото златно момиче - Бистра Старейшинска. Мая бързо обаче се изнерви от летаргичния Мимо, който отказа да си мръдне пръста и да построи заслон. "Порастна ми мустак след толкова носене на тежко!", пошегува се бившата спортистка, след като пренесе огромно количество дървен материал през скалите.

Още в началото във фокуса на вниманието попадна и Грозденка, която се гордее с ромския си произход и е сигурна е, че зрителите ще я оценят като най-красивата ромка, която са виждали. Тя беше единствената участничка, която скочи със спасителна жилетка във водата при акостирането на групата на безлюдния, магически красив остров. Грозденка най-вероятно не може да плува, но ще разчита на женския си чар и влиянието си над мъжете, за да стигне до финала.

Сред най-силните и подготвени за приключението представители на силния пол засега се очертава търговецът и инфлуенсър Дзами, който успя да открие Златната гривна сред провизиите. Тя дава на притежателя си много привилегии - допълнтелна храна всеки ден, защита от игри, в които не иска да участва и право да взима решение кой на Острова да бъде елиминиран и кой - спасен.

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай