Ново 20! В какво се превъплъти гаджето на първия Ерген

Актрисата влиза в нова роля

Ново 20! В какво се превъплъти гаджето на първия Ерген | StandartNews.com

Гаджето на Ерген №1 Виктор Стоянов-актрисата Поли Недкова играе полицайка в най-новата постановка на Военния театър.

След като двамата влюбени се показаха заедно за първи път на премиерата на "Гунди-легенда за любовта" преди няколко седмици, те опрашиха на кратка романтична екскурзия в Шотландия. Любопитното е, че и двамата не показват общи снимки в социалните си мрежи от пътуването или ежедневието си, видя Hotnews.bg. Със сигурност обаче Ергенът ще гледа Поли, която за кратко бе част от "Преди обед" в романтичната комедия "Две обиколки на парка".

В първата част на пиесата, актьорът Леон (Георги Къркеланов) и полицайката Маргарет (Полина Недкова) се срещат случайно, но зад техните забавни сблъсъци се крият дълбоки страхове и самота. Какво може да се случи, когато две различни съдби се сблъскат заради оплакване от силна музика? Смехът и искрящите реплики летят във въздуха, но зад тях се крие тъга и желание за близост, които и двамата отчаяно търсят.

Във втората част, Еди (Стефка Янорова) и Гас (Георги Кадурин) – двойка, която се е изгубила в монотонността на ежедневието, се опитват да възвърнат тръпката във връзката си чрез серия от нелепи упражнения, предписани от терапевт. Но вместо страст, те откриват дълго потискани емоции и скрити истини. Ще успеят ли да преодолеят напрежението и да изградят нова връзка?

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай