Ново 20! Мистерии около миналото на Мелания Тръмп

Какво се случва с бившата първа дама

Ново 20! Мистерии около миналото на Мелания Тръмп | StandartNews.com

Дългоочакваните мемоари на бившата първа дама на САЩ разкриват интимности от съжителството ѝ с Доналд Тръмп, а преди това - житието-битието ѝ в комунистическа Югославия, от която е била част родната ѝ Словения.

Жената на американския президент Доналд Тръмп - Мелания, била галено комунистическо чедо, но въпреки това домът ѝ бил отарашен от югославското КГБ - УДБА.

Това става ясно от дългоочакваните мемоари на Първата дама на САЩ, които излязоха официално на 8 октомври и вече оглавяват класациите за продажби.

Бум на интереса към пикантните тайни на жената на американския президент показаха заявките за книгата ѝ, още преди да излезе на пазара.

С баща комунист

Две са темите, които са особено интересни за читателите - интимности от съжителството ѝ с Доналд Тръмп, а преди това - житието-битието ѝ в комунистическа Югославия, от която е била част родната ѝ Словения.

Известно е, е баща ѝ е бил член на югославската комунистическа партия, но по-малко известното е, че въпреки партийната му принадлежност, е бил следен от УДБА заради съмнителни изказвания и скандално поведение. Нещо повече - домът на Мелания е бил изтарашен от службите, без да е ясно какво точно са търсели.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай
1 Коментара
Ganster
преди 3 часа

Иcкатe напълно нови yсещания в CEKCA? Tогава тpябва да опитате това нещо:----- https://do.my/xpro

Откажи