Новият тотомилионер е от Обеля 2

Новият тотомилионер е от Обеля 2 | StandartNews.com

88-ият тото милионер и четвъртият за тази година в играта „Тото 2 - 6 от 49" се казва Крум Тонев, на 39 години, от София. Работи като шофьор на бус в месарски цех. Семеен е с един син, петокласник. Той е играл в София – в кв. "Обеля 2" в тото пункта срещу блок 251, със залог от 3,80 лева – обикновено попълване на четирите зони на фиша и четири комбинации в играта „Тото Джокер". С последната от подадените комбинации в играта „Тото 2 – 6 от 49" Крум спечелва джакпота в 71-и тираж, което му носи печалба от 2 867 557,20 лв.

На Рождество Богородично (8 септември) заедно със съпругата си Искра гледали предаването на Спорт Тото по БНТ1, а тя проверявала числата. Жената започнала да: „Имаме четворка, не, не... петица...", и когато се паднало и последното число двамата не могли да повярват какво им се е случило. „И Цецо, който ми е любимец, и Куини, отварят шампанското, а ние стоим на празна маса", обяснява Крум. Казва, че играе винаги, когато има възможност.

Преди е играл със свои числа, но нищо не спечелил от тях. В един момент си взел готов фиш и оттогава, вече два месеца, играе с числата, които са му от този готов фиш. Крум казва, че три пъти е печелил петици, а преди години родителите му познавали и шестте числа в играта, но се оказало, че тогава са пропуснали да пуснат фиш. Освен „Тото 2 - 6 от 49" обича да играе и на „Tото 2 - 5 от 35".

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай