Нов живот след bTV. Какво става с Деси Стоянова

Колко струват курсовете на бившата топ водеща

Нов живот след bTV. Какво става с Деси Стоянова | StandartNews.com

Източник: bTV

След напускането на "Преди обед" Деси Стоянова се отдава на обучения по медийни и презентационни умения. Тя организира курсове под наслов "Бъди гласът, който се отличава". Курсовете събират стотици хора в Интер Експо Център, а цената започва от 95 лева за редовен билет и 135 лева за ВИП билет, който включва и 15-минутна лична консултация със звездата.

Първото обучение "Основи на медийното говорене" през новия сезон ще се състои на 7 октомври, но местата вече са изчерпани. Курсовете са събрали "едно прагматично, сбито знание за това кои са механизмите, които задвижват медийния интерес", обяснява тя.

Стоянова вече има солиден професионален опит, започвайки кариерата си във вестник "Сега", преминавайки през "bTV Новините" и позицията в "Преди обед". Тя обяснява мотивите зад новото си начинание:

"В един момент усетих нуждата да помогна на хората, които искат да подобрят уменията си не само за говорене в медиите, а и за публично говорене и презентиране. Вътрешната необходимост да използвам опита, който съм натрупала, в нова посока, ми носи професионално удовлетворение".

Курсовете се провеждат във формати като вътрешно обучение за компании, индивидуално обучение и групово обучение до 14 души, отворено за всеки, който иска да надгради уменията си.

Деси Стоянова завършва с оптимистично послание:

"Да се стремиш към най-доброто със сигурност те отвежда на едно по-добро място. Но въпросът е да си даваш сметка, че това невинаги ще е възможно, и да не страдаш във всички случаи, в които то не се е получило перфектно", пише "Ретро".

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай