Нов ужасен скандал грози Елизабет II 

Серия на Нетфликс уличава принц Андрю в пряко насилие над непълнолетни

Нов ужасен скандал грози Елизабет II  | StandartNews.com

Нов кошмарен скандал грози Елизабет II и цялото й семейство. Пореден епизод от серийния документален филм на Нетфликс „Джефри Епщайн: Неприлично богат“ повдига завесата над тайни, свързани с неизвестни досега факти около педофила и неговия остров на ужасите. Както се знае, самоубилият се социопат беше пръв приятел на принц Андрю. А сега човек от персонала в имението на финансиста твърди, че е станал пряк свидетел на насилие над непълнолетни момичета, в което е участвал и синът на кралицата. Въпросният Стив Кали уточнява, че принц Андрю не само е знаел какво се случва на острова на педофилите, но и се е включвал в извращенията. 

"Джефри беше близък със световния елит. През 2004-а видях принц Андрю в басейна в компанията на съвършено голо момиче. Двамата явно бяха в прелюдия към секс, но в един момент той силно я притисна към себе си“, разказва Кали. Днес той е убеден, че момичето е била Вирджиния Джуфре, която преди време обяви, че принц Андрю е бил един от влиятелните мъже, които са я принуждавали да прави секс с тях, когато тя е била само на 17. 

Кали е работил в имението на Епщайн от 1999-а до 2005-а, където е поддържал интернет връзките. Той признава още, че е виждал на острова Алън  Дершовиц – известен американски юрист и професор по право в Харвард, както и самия Бил Клинтън. 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай