Нокдаун за шеф Манчев! Огромна изненада

Която противоречи на логиката

Нокдаун за шеф Манчев! Огромна изненада | StandartNews.com

Свидетели сме на твърде странно решение в родния ефир.

"Черешката на тортата" безспорно е сред най-чаканите и гледани кулинарни предавания у нас. Изненадващо обаче от Нова телевизия взеха решение да свалят от екран авторското предаване на шеф Иван Манчев едва след 2 седмици излъчване на новия сезон, предаде Блиц шоу.

За щастие причината не е в липса на зрителски интерес, както биха предположили мнозина.

Оказва се, че промяната се е наложила заради новото предаване на медията, „Скрита самоличност“, водещ на което ще е Герасим Георгиев – Геро. Макар да не са съобщени официално причини за тази замяна, в програмата на Нова е отбелязано ясно, че на 3 юни от 20 ч. стартира „Скрита самоличност“. Предаването ще се излъчва всеки делничен ден.

Изненадващо за всички зрители, тази пролет „Черешката на тортата“ се оказа с твърде кратък сезон. Едва ли някой е предполагал, че ще приключи след само 10 епизода, две седмици след старта му. Припомняме, че кулинарното предаване се завърна в ефира на Нова тв след финала на „Един за друг“, излъчен на 19 май. 

Решението е странно за толкова гледано предаване, което навява на мисълта, че по всяка вероятност предстои окончателното спиране на формата.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай