Никол Кидман призна за брака си с Том Круз

Бяхме щастливо женени, споделя актрисата

Никол Кидман призна за брака си с Том Круз | StandartNews.com

Никол Кидман изненадващо проговори за брака си с Том Круз за първи път от няколко години. Бившата холивудска двойка беше заедно 11 години - от 1990 до 2001-а. Актрисата споделя, че докато двамата се снимали в последния филм на Стенли Кубрик "Eyes Wide Shut" (1991), нещата между тях вървели прекрасно.

"Ние обичахме да работим с него. Снимахме този филм 2 години. Имахме 2 деца и живеехме основно в каравана в терен на студиото. Правихме си спагети, тъй като Стенли обичаше да хапва с нас понякога. Работихме с най-добрия режисьор, учихме неща за живота си и се наслаждавахме на снимките", разказа тя пред списание "New York Times".

Трябвало е филмът да бъде заснет за около 3 месеца, но работата непрекъснато се проточвала. В "Eyes Wide Shut" се засяга темата за изневярата, но актрисата твърди, че тогава двамата с Том са били щастливо женени и това не е повлияло на брака им.

"Ходихме на картинг след тези сцени. Наемахме някое място, където се състезавахме в 3 часа сутринта. Не знам какво друго да кажа. Може би нямам възможността да погледна назад и да анализирам всичко. Или не искам", разкрива Кидман.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай