Никълъс Кейдж вдъхновил сина на Шварценегер

Патрик поискал да стане актьор заради племенника на Копола

Никълъс Кейдж вдъхновил сина на Шварценегер | StandartNews.com

Патрик Шварценегер успешно пробива в голямото кино. Синът на Арни и на вече бившата му съпруга Мария Шрайвър се сдоби с централен персонаж в „Daniel Isn’t Real“. Но по-интересното е, че джуниър се е вдъхновил за кариера в киното не от знаменития си баща, а от Никълъс Кейдж. Именно племенникът на великия режисьор Франсис Форд Копола бил пример за подражение за момчето на Терминатора. Всъщност Патрик, който е бивше гадже на Майли Сайръс, излиза за първи път на снимачната площадка през 2006-а в The Benchwarmers 2013-а, като първата си главна роля получава през 2018-а в „Midnight Sun“. Той, разбира се, отдава дължимото и на баща си.

„Именно от него се научих, че най-важното е да работиш в екип“, споделя той. Но Патрик не крие, че хич не предпочита да прилича на Арни. „Големите мускули не са ми интересни“, твърди красавецът, който преди време дефилира успешно като фотомодел и е редовен във фитнеса, но без тръпка към бодибилдинга.

Затова пък брат му Джозеф, който е незаконен син на Шварценегер от бившата семейна прислужница Милдред, е готов на всичко, за да постигне успехите на „Мистър Олимпия“. Той все повече започва да прилича на легендарния културист в ранната му младост. За чест на Арни трябва да се каже, че той често е с двамата си сина и винаги намира време да бъдат заедно, коментират светски хроникьори отвъд океана.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай