Ники Кънчев разплака участник в Стани богат!

Стана неочаквана реакция в студиото

Ники Кънчев разплака участник в Стани богат! | StandartNews.com

Изненадваща ситуация се получи в студиото на Стани богат!

Неочаквана реакция предизвика в участник в „Стани богат” въпрос за големия български актьор Иван Иванов. Без дори да е чул докрай въпроса, той веднага се сети, че става въпрос за непрежалимия артист. Самата мисъл за него и най-вече за образа му във филма „Всичко е любов” накара коравия на вид Гаврил Димитров да се просълзи.

Водещият Ники Кънчев забеляза това и му даде време да овладее емоциите си. Играчът пък сподели, че филмът много го е трогнал и дори го е накарал да подражава донякде на героя на Иван Иванов.

Още със сядането на стола стана ясно, че двамата се познават, а също и коя връзката им - любимият отбор ЦСКА. Двамата минаха на „ти” от самото начало. Кънчев обаче опази професионализма си този път и не направи опит да помага на приятеля си по футболни пристрастия.

Участникът пък направи рискова игра и където не му достигнаха знания, реши да рискува. В единия случай на такъв хазартен подход той имаше успех.

На въпрос за българската история обаче късметът му не проработи и той трябваше да напусне „Стани богат” само с 2000 лева и неизползвани жокери.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай