Необичаен петък 13-и за 3 зодии

Звездите ви подтикват силно да мечтаете

Необичаен петък 13-и за 3 зодии | StandartNews.com

За Овен, Лъв, Стрелец този петък 13-и ще е емоционален ден, който не протича по обичаен начин. Звездите ви подтикват силно да мечтаете, но и да се доверявате на инстинктите си, за да се предпазвате от опасности и като надникнете в по-далечното бъдеще като се осланяте на вътрешния си глас, проследявате причинно-следствени връзки. Ескалират анализи, равносметки, които са много полезни. Можете да получите полезна помощ, ако се нуждаете от такава.

Телец, Дева, Козирог – водите доста емоционални разговори, които могат да се превърнат в намиране на решения за сложни и заплетени казуси от миналото, изчистване на спорни въпроси. „Наместват се пластовете“ във важни за вас връзки, трансформират се, нека това да е в положителна посока, така и ще бъде, ако е и полезно, не са преминали определени граници в миналото. Връзките ви променят вас, бъдещите ви перспективи на развитие, така че внимавайте кого допускате до себе си или в каква посока насочвате контактите си.

Близнаци, Водолей, Везни – денят е динамичен, интересен, натоварен с ползотворни дела, които ви носят удовлетворение или ви дават шанс да спечелите нещо важно за вас. Преговори и разяснителни разговори се оказват доста полезни, понякога ще се превръщат в неочаквана възможност, „авариен изход“, ако се нуждаете от такъв. Може да се справите с приоритети, за които иначе не ви е достигало време, пише zajenata.bg.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай