Не е истина! Рачков с неочаквано признание

Какво разкри комикът

Не е истина! Рачков с неочаквано признание | StandartNews.com

Един от най-известните ни комици Димитър Рачков направи ентересни признания за себе си. Ето по-важното, което той каза за България днес.

"Наистина от есента започва новото шоу "Пееш или лъжеш" по Нова телевизия, на което ще съм водещ. Това е формат, който съществува в световен мащаб, предаването е интересно, забавно, надявам се да го направим сполучливо.

В момента сме в процес на реализация на формата. Кога ми идва да излъжа ли? Първо искам да кажа, че аз не лъжа! Ако имам едно силно качество, то е, че не лъжа. 

Да разсмееш човек е много трудно. Гениалните комици от старата школа актьори, светла им памет, когато съм си говорил с тях - с Велко Кънев, Тодор Колев, винаги са твърдели, че е много трудно да разсмиваш, колкото и лесно да изглежда отстрани. А в последните години и животът стана различен.

А най-хубавото за един актьор, смисълът на кариерата му е, когато види усмихнати лица срещу себе си.

Не искам да ме сравняват. Парцалев и Калоянчев са светила в нашата професия. Първо не смятам, че съм дорасъл до тяхното ниво, казвам го с ръка на сърцето. И второ - всеки си носи индивидуалното, не харесвам сравненията като цяло.

Интересувам се от всичко, което става в тази държава, разбира се. Предлагали са ми преди години на два пъти да влизам в партии. Но съм отказвал, защото това не е моята среда. Не разбирам от политика и няма да бъда полезен. Всяка жаба да си знае гьола. Напоследък политиката стана мръсна дума у нас, а всъщност затова сме виновни всички ние.

Стоичков е много голям! Той е постигнал всичко в живота си. Мъжкарите като него са малко в днешно време. В последните години работих със Стоичков и видях един човек, който изключително държи на думата си. В днешно време това е голям лукс. Ако той каже - това го правим, прави го! Изключително отговорен, сериозен човек."

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай
1 Коментара
Мария
преди 2 дни

Стоичков наистина е голям човек, голям футболист и галеник на съдбата, но Рачков да се сравнява с него е нелепо. С какво е известен Рачков? С халтурките и нелепите шегички, със заяжданията С В.Маринов...Няма чувство за това, къде точно е той...

Откажи