Най-странните желания на богатите пътешественици

Настояват за аквариум с акула в хотелската стая, спират самолета, за да се изпишка кучето им

Най-странните желания на богатите пътешественици | StandartNews.com

 

Частната туристическа компания, занимаваща се с организация на луксозни почивки Stay One Degree, е направила списък с,  меко казано, необикновените желания на богатите пътешественици. Експертите са анализирали изискванията на този контингент туристи за 2017-2018 г. и са ги включили в топ 10 на най-странните от тях.. Едно от тях се оказало изискването за аквариум за акула в дома. Друго странно желание е наличие на стая на страха, която трябвало да бъде свързана с основната спалня в жилището. По думите на представители от Stay One Degree почиващите искали също така вертолетна площадка, личен портретист за семейния отдих, изба за вино, която задължително  да е заредена с 30-годишно «Бордо» и 50-годишно уиски.

В топ 10 на нестандартните желания са непробиваемите за куршуми прозорци във всички стаи, частна плажна ивица, личен зоопарк с екзотични животни, желателно с тигър, а също и лични стилисти.

Сред другите предпочитания е оборудвана за деца къщичка на дърво с всички удобства — електричество, водопровод, кинотеатър и стая за игри.

А частната американска авиокомпания NetJets разказва за най-безумните молби и навици на своите клиенти. Например един от пътниците, чието куче било с него в самолета, помолил пилота да приземи самолета преди кацането на определеното летище, за да може питомецът му да се поразходи и да подиша чист въздух, след което полетът да продължи.

 

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай